Saadet Partisi Çaycuma Belediye Başkan Adayı Sedat Başoğlu, Belde Belediye Başkan adayları, belediye ve il genel meclis üyesi adayları, geçtiğimiz genel seçimlerde Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı olan Burak Erol, il yönetim kurulu üyeleri ve partiler Çaycuma'da merkezde faaliyet gösteren esnafa ziyarette bulundu.

Esengil Caddesi'nden başlayan partililer Atatürk Caddesi ve Nihat Kantarcı Caddesinde ziyaretlerini sürdürdü. Tek tek işyerlerine girerek 'hayırlı işler" dileğinde bulunan ve destek isteyen partililer en önemli projelerini şöyle sıraladı; Saadet Konutları adı altında vatandaşı bin 670 lira taksitle ev sahibi yağacağız, yapılması planlanan ve başlanamayan külliye inşaatına başlanacak, bitmeyen yeni belediye binası inşaatı bitirilip son katındaki kule Atakule gibi yapılarak reklam tabelaları konulup kiraya verilecek, Dokap Sitesi'nden sanayiye yaya ve bisiklet yolu için asma köprü yapılacak. 4-7 yaş çocuklar için mesleğin motive yeni olarak Zonguldak- Bartın- Karabük'e hitap edecek çocuk eğitim motive merkezi açılacak. Yapımı devam eden spor kompleksinin yapımı tamamlanacak. Her mahalleye Beyaz Masa Ofisi kurulacak, bu masalarda muhtarlarla beraber koordineli bir şekilde çalışılacak. Partinin bunların yanında kültürden sanata birçok projesi bulunuyor.

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Sedat Başoğlu hizmetim adil dağıtılacağını söylerken; "İlçe halkına yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyorum. Biz bu şehrin potansiyelini harekete geçiren yıkmadan yapan, yeni yapılanı ziyan etmeyen, yap boz tahtası gibi kullanılmayan, adil bölüşümden yana olan, her mahalleye adil bölüşümden yana olan kardeşliği ilke edinen, yaparken mutlaka istişare edilen teşkilat anlayışımız vardır. Yapılan iyi görünen bazı işlerin yeni sıkıntılar getirmemesi için üç kere düşünüp bir kere yapacağız"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi