TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Sezona Manisa FK yenilgisiyle başlamasına rağmen son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Zonguldakspor'un son kurbanı Sancaktepe oldu.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Sancaktepe maçında Serhat Baştan'ın attığı 2 golle sahadan 3 puanla ayrılan Zonguldakspor attığından fazla da net pozisyon kaçırdı.

10 puanla Lider Manisa FK ve Samsunspor'un ardından üçüncü sırada kendine yer bulan Zonguldakspor'un bu başarısı taraftarı da mest ediyor.

ELMAS RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLMAYA BAŞLADI
Sezon öncesinde yaşadığı maddi-manevi krize rağmen genç ve dinamik bir kadro kuran Zonguldakspor'a bir çok kesim küme düşer gözüyle bakmıştı. Ancak düşüncelerin tam aksine Zonguldaksporlu futbolcular 90 dakika boyunca sahada basmadık yer barakmadığı gibi, oynadığı olumlu futbol, baskı ve pres rakipleri bunaltıyor. Rakiplerin daha şimdiden korkulu rüyası olan Zonguldakspor'u daha iyi günler bekliyor.

2 MAÇ ÜST ÜSTE İÇERİDE
Zonguldakspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde Yeni Çorumspor'u konuk edecek. Bu maçın hemen ardından Çarşamba günü ise rakip Hacettepe olacak. Bu iki maçtan 6 puan hedefleyen Zonguldakspor'da taraftarlar da takıma sahip çıkıyor. Camianın da takıma sahip çıkması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi