Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında Site Spor Salonu'nda Kulüpler arası Basketbol U-18 Ligi düzenlendi. Müsabakalara, Zonguldak Belediyespor A, Zonguldak Belediyespor B, Çelikelliler ve Zonguldak İdman Ocağı olmak üzere 4 takım katıldı, maçlar sonunda gülen takım Zonguldak Belediyespor oldu.

BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Zonguldak Belediyespor Basketbol A takımı, Zonguldak Belediyespor B takımını 79-43, Zonguldak İdman Ocağını 94-36, Çelikelliler takımını 59-51 yenerek ilk yarıyı nağ mağlup şekilde tamamladı. İkinci yarıda da durmak bilmeyen Zonguldak Belediyespor A Basketbol takımı, Zonguldak Belediyespor B takımını 71-54, Zonguldak İdman Ocağını 20-0 ve Çelikellileri de 51-43 yenerek şampiyon oldu. Maçların ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Zonguldak Belediyespor Basketbol A takımına şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel verdi.

ZONGULDAK'I BOLU'DA TEMSİL EDECEK

Zonguldak Belediyespor Baketbol A takımı 19-23 Mart tarihleri arasında Bolu'da yapılacak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Zonguldak'ı temsil edecek, hedef şampiyonluk.

Editör: Pusula Gazetesi