TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da 4 sezondur başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken, kırmızı-lacivertli formayı Bölgesel Amatör ligde giymeye başlayıp yaşadığı 2 şampiyonlukla Zonguldakspor ile kendisini 2.ligde bulan Okan Eken bilindiği gibi Keçiörengücü'ne transfer oldu.

İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden şampiyon adayları arasında gösterilen Hatayspor Okan Eken'i sezon başında istemiş, ancak Zonguldakspor yönetimi vermemişti. Hatayspor yönetimi OkanEken konusundaki ısrarını devre arasında da sürdürmüş, son 10 gündür Hatayspor ve Zonguldakspor yönetimi arasında kıyasıya pazarlıklar devam etmişti. Hatayspor, Okan Eken için Zonguldakspor'a 400 bin lira bonservis bedeli önerirken, Okan Eken'e de ciddi ücretler önermişti. Ancak Zonguldakspor yönetim Okan Eken'i satmak istememesine rağmen Okan'ın takımdan ayrılmak istemesi, Hatay'ın da ısrarı üzerine transfer ciddiyet kazanmıştı. 28 Aralık tarihinde taraflar anlaşma aşamasına gelirken, bu kez devreye Keçiörengücü girdi. Zonguldakspor'a Hatay'dan daha yüksek bonservis öneren Keçiörengücü Okan Eken'in kendisinede daha yüksek teklifte bulundu. Okan Eken 29 Aralık tarihinde Keçiörengücü'ne EVET dedi ve transfer gerçekleşti, Hatay'ın da Okan Eken hayalleri suya düştü.

HATAYSPOR OKAN EKEN'İN YERİNE SİNAN KURUMUŞ'U ALDI

Okan Eken'i Keçiörengücü'ne kaptıran Hatayspor, Okan'ın yerine Beşiktaş'ta da forma giyen bu sezon 2. Lig Beyaz grupta Zonguldakspor'un rakibi Kırklarelispor'da ilk yarı 9 gol atan golcü Sinan Kurumuş'u transfer etti. Sinan Kurumuş 1-1 biten ve deplasmanda oynanan Kırklarelispor-Zonguldakspor maçında da Zonguldakspor ağlarına 1 gol atmıştı.

Hatayspor ayrıca Cahit Terzi döneminde Zonguldakspor formasını BAL'da giyen Kastamonuspor'un takım kaptanı stoper Faruk Öcal'ı da transfer etti.

Editör: Pusula Gazetesi