Bazen ise sevdiklerimize hediye almak çoğu zaman içimizden gelse de, özel günler gibi günleri atlamamak için hediye seçimi yaparız. Ne olursa olsun sevdiklerimiz için hediye aldığımızda onlara değer verdiğimizi ve sevdiğimizi en derinden hissettirmiş oluruz. Doğum günleri, yıl dönümleri, yılbaşı günleri, hasta ziyaretleri, kurum ziyaretleri, kız isteme gibi daha birçok günde veya içimizden geldiği herhangi bir günde sevdiklerimizi hediyelere boğabiliriz. İhtiyacınız ne olursa olsun Endorfia'da bütün anlarınıza özel ürün seçenekleri bir arada bulunuyor. Endorfia mağazalarından ürünlere kolaylıkla ulaşabilirken, aynı zamanda damak tadınıza veya zevkinize göre birçok ürünün siparişini kendiniz veya sevdikleriniz için kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Ürün yelpazesi geniş olan Endorfia mağazalarından kendinize veya sevdiklerinize hediyeler alarak farkınızı ortaya koyabilir ve ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kurumsal Ziyaretlerinizde Endorfia'yla Farkınız Fark Katın.

Kuramsal ziyaretler aslında firmaların sık sık bir araya geldiği toplantılardır. Bu toplantılarda iş görüşmeleri yapılırken, aynı zamanda iki firma arasındaki bağda güçlenmeye başlar. Çalıştığınız firmalara kurumsal ziyaretler gerçekleştirdiğinizde bağınızın daha da güçlenmesi için onlara hediyeler ile minik jestler yapabilirsiniz. Bu jestleriniz ile hem çalıştığınız firmalar arasındaki bağlar güçlenecek hem de firmalar arasındaki dostluk ilişkileri pekiştirilecektir. Peki, kurumsal ziyaretlerinizde hangi tür hediyeleri tercih etmelisiniz?

Kurumsal ziyaret gerçekleştirdiğiniz firmalara görüşmeler sırasında bir jest yapmak istiyorsanız, alacağınız hediye kesinlikle sıradan ve basit olmamalıdır. Hediyeleriniz kurumsal ziyaretleriniz gibi ciddi ve anlamlı bir ürün olması daha mantıklı olacaktır. Bu yüzden kurumsal ziyaretleriniz sırasında hediye edeceğiniz ürünlerden bir tanesi kurumsal çikolatalar olabilir. Kurumsal çikolata hediye alternatifi sizlere basit görünmesin. Çünkü kurumsal ziyaretleriniz sırasında damaklarınızı tatlandırabilir ve hatta bu vesileyle işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

Endorfia mağazaları aracılığıyla bütün kurumsal çikolata seçeneklerine ulaşabilir ve kurumsal ziyaretlerinizde farkınıza fark katabilirsiniz. Endorfia'nın Çikolata bölümünden kolayca ulaşabileceğiniz birçok çikolata lezzeti bir arada bulunmaktadır. Sizler istediğiniz kurumsal çikolata lezzetini seçebilir ve çalıştığınız firmalar ile çalışmalarınızı ileri taşıyabilirsiniz. Peki, Endorfia'da hangi kurumsal çikolata lezzetleri bulunuyor? Gelin, birlikte inceleyelim.

  • Double Brown Book Mix Madlen Kurumsal Çikolata & Kolonya
  • Double Brown Book Bitter Madlen Kurumsal Çikolata & Kolonya
  • Double Brown Book Sütlü Madlen Kurumsal Çikolata & Kolonya
  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Kurumsal Kalp Çikolata & Kahve Kırmızı-Gold-Beyaz
  • Twin Premium Madlen Mix Kurumsal Çikolata & Kahve
  • Twin Premium Madlen Bitter Kurumsal Çikolata & Kahve

Hasta Ziyaretlerinde Düşünceli Olduğunuzu Göstereceğiniz Hediye Seçenekleri

Covid-19 salgınını yaşadığımız bugünlerde hasta ziyaretleri konusunda dikkatli olmamız oldukça önemlidir. Özellikle Covid-19 virüsünün belirtilerini taşıyan sevdiklerimiz bulunuyorsa, aramıza fiziksel olarak bir süre mesafe koymamız gerekmektedir. Fiziksel mesafe koymak bizlerin ve diğer sevdiklerimizin yararına olan bir tedbirdir. Bu tedbirlere uyduğumuz takdirde, sevdiklerimizin yanlarına gidemeyecek ve onlara bakamayacağız. Ancak sevdiklerimizden uzak durmak zorunda kalsak da, onlara yanınızda olduğunuzu ve onları düşündüğünüzü gösteren hasta hediyesi alabilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinize onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterebilir ve sağlıklarını da düşündüğünüzü hissettirebilirsiniz. Nasıl mı?

Hasta olan kişiler bağışıklıklarını güçlendirmeye ihtiyaç duymaktadırlar. Sizde hasta olan sevdiklerinize bağışıklıklarını güçlendirecek hasta hediyesi alabilir ve iyileşmesine katkıda bulunabilirsiniz. Bu noktada bağışıklığı güçlendirecek hasta hediyesi çeşitlerini nerden bulacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama sizlere geniş yelpazesiyle hizmet etmekte olan Endorfia mağazaları tabii ki sevdiklerinizin sağlığını da düşünerek, sizler için birçok hediye seçeneği oluşturmuş. Hasta hediyesi almak istediğiniz sevdikleriniz için Endorfia mağazalarına girebilir ve Geçmiş Olsun Hediyeleri kategorisini ziyaret ederek, siparişlerinizi ışık hızında oluşturabilirsiniz.

Endorfia'dan Geçmiş Olsun Hediyeleri...

Endorfia sevdiklerinizin sağlığını bu sezonda oldukça düşünmüş görünüyor. Sizler için hazırlanan Geçmiş Olsun Hediyeleri kategorisinde birçok ürün yelpazesine ulaşabilir ve sevdiklerinizin biran önce sağlığına kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz. Sevdiklerinizin sağlığına kavuşması için Endorfia mağazaları, bağışıklığı güçlendirecek ürünlerin yanında mikropları kırması için setlerine kolonyayı da eklemiş. Birçok hasta hediyesi setlerinin içinde bulunan kolonya, sevdiklerinizin mikroplardan arındırılması ve böylelikle sağlığına daha çabuk kavuşmasını da sağlıyor. Peki, hatta olan sevdiklerinize hangi hasta hediyesi alınabilir?

  • Double Premium Gül Yapraklı Güllü Lokum & Kolonya: Lokumun bağışıklığı güçlendirdi kulağınıza çalınmış olabilir. Setin içerisindeki Lokum hasta olan kişinin bağışıklığını güçlendirdiği gibi kolonya da mikropları kırarak, sevdiklerinizin sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyor.
  • Single Modern Mix Special Çikolata: Endorfia'nın her zaman tercih edilen enfes lezzetleri arasında bulunan bu set sayesinde sevdiklerinizin damakları tatlanacak ve gelen konuklarına da ikram edebilecektir. Bu sayede sevdiklerinizin bağışıklığı güçlenirken, aynı zamanda da damakları tatlanacak.
  • Double Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kolonya: Bu setin adından da anlaşılacağı üzere kalp şeklinde olan çikolatalar sevdiklerinizin bağışıklığını korumakta ve onlara kolonya ile bir kalkan oluşturmaktadır. Hasta hediyesi alternatifleri arasında bulunan bu sete Endorfia mağazalarından ulaşabilirsiniz.