Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Muslu Belediyespor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Süper ligin yeni ekibi Muslu Belediyespor geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadrosundan 13 futbolcu ile tekrar anlaşmaya varırken, dış transferde ise 7 futbolcuyu bünyesinde dahil etti.

İç transferde Aytunç Topoloğlu, Doğuş Toksoy Burak Arslankaya, Gökhan Çolak, Orçin Ay, Semih Akduman, Okan Tamer, Emre Ünlü, Teoman bozkurt, Oktay Adıyaman, Hasan Çetin , Fettah Furkan Can, Turgut Umut Yetkin gibi futbolcularla tekrar anlaşmaya varan Muslu Belediyespor kadrosuna yeni sezon öncesinde ise İhsan Çakar, Erdal Öznakıp, Buğra Koca, Okan Gemicioğlu, Gökhan Yılmaz, Orhan Gök, Aybars Türk'ü dahil etti.

HAZIRLIK MAÇLARI İLE KENDİNİ TEST EDECEK

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede mücadele eden ancak lig atlayarak taraftarını mutlu eden Muslu Belediyespor Cumartesi günü saat 16:00'da Çaydeğirmeni Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Muslu Belediyespor sezonun ilk maçını ise Kozlu Belediyespor ile oynayacak. Muslu Kozlu maçı öncesinde Çaydeğirmeni ile oynayacağı hazırlık maçına önem veriyor.

KAAN TAN AÇIKLAMADA BULUNDU

Yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunan Muslu Belediyespor Genel Kaptanı Kaan Tan takıma güvendiklerini söyledi. Tan, "Süper Amatör Kümede kalıcı olmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda iç transferde 13 ve dış transfer çalışmaları kapsamında 7 oyuncuyu kadromuza kattık. Yeni sezon öncesinde Cumartesi günü Çaydeğirmeni Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağız. Bu maçta eksiklerimizi görerek gerekli bölgelere takviyeler yapacağız. İnşallah yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Kozlu Belediyespor maçıyla da sezona galibiyetle başlamak istiyoruz'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi