Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ligin 15'nci haftasında Devrek İlçe Stadı'nda konuk ettiği Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.

5 golle ligin en az gol yiyen ekibi Sarıyer karşısında rakibi ile başabaş mücadele eden Zonguldakspor'da özellikle alınan 1 puandan daha çok sergileyen futbol ve mücadele kazanç olarak gösteriliyor.

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref maç sonu yaptığı açıklamasında Sarıyer maçı için futbolcuları ile arasında geçen diyaloglardan örnek verdi. Şeref "Bu camia büyük bir camia. Benim topçu arkadaşlarıma 'Siz bu maçı yüzde 60'la oynayamazsınız. Biz bu maçı en az yüzde 80'le oynayacağız dedim. Bu da sonuç verdi" dedi.

SIRADA KAHRAMANMARAŞ MAÇI VAR

Zonguldakspor Pazar günü oynadığı Sarıyer maçını unutarak 19 Aralık tarihinde erteleme maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Ligin 7'nci haftasında oynanması gereken, ancak rakip takım Kahramanmaraşsporlu futbolcularda Corona Virüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle maç ertelenmişti. TFF bu erteleme maçında 19 Aralık 2020 tarihine erteledi. Kırmızı-lacivertli ekip bu zorlu maçın hazırlıklarına Fener Sahası'nda devam edecek. Zonguldakspor 0-0'lık Sarıyer beraberliği ile 13 puana yükselirken, 12'nci sıradaki yerini de korudu.