Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Dr. Ömer Selim Alan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'da eşlik etti. Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a yeni görevinde başarılar dileyerek; Zonguldak halkına hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde var güçleri ile çalıştıklarını, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI: "ZONGULDAK İÇİN YORULMAKTAN YORULMAYIZ"

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, ziyarette yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Başkanımıza yeni görevinde canı gönülden başarılar diliyorum. Bu şehirde, belediyemizin güçlü, kudretli ve çalışkan bir vaziyete erişmiş olması bizleri mutlu eder. Her kim olursa olsun, çalışkan, benim gibi bu şehir için dertlenen bir kardeşimizin olmasını tercih ederiz. Bunu hep söylerdim. Allah da nasip etti. Güzel oldu. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında, üzerimize düşen ne varsa, emniyet teşkilatı olarak belediyemizin yanındayız. Hizmet noktasında zaten 18 saat mesai yapıyoruz ve burada bulunduğumuz süre içerisinde her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sayın Valimin emirleri doğrultusunda, bu şehir için ne gerekiyorsa onu da yapmaya hazırız. Zonguldak için yorulmaktan da yorulmayız." şeklinde konuştu.

BAŞKAN ALAN: "EMNİYET TEŞKİLATIMIZ İLE BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR ZONGULDAK İÇİN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya nazik ziyareti için teşekkür etti. Başkan Alan, Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutlayarak, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: "Sayın Müdürümüze nazik ziyareti için teşekkür ederim. Aynı zamanda, Polis Teşkilatı'mızın polis haftasını da canı gönülden kutlarım. Sayın Müdürümüze, bizler ziyaret yapmak istiyorduk. Müdürümüz önce kendi gelmek istedi. Bizler de, inşallah bu hafta Müdürümüzü makamında ziyaret edeceğiz. Sayın Müdürüm, Zonguldak için bugüne kadar tüm personeli ile beraber elinden gelenin çok daha fazlasını yapmıştır. Bundan sonra da, artık güçlü bir şekilde Zonguldak'ımız için tüm dinamikleri harekete geçireceğiz. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve aldığımız oyları helal ettirmek için Müdürümüzün de dediği gibi yorulmadan çalışacağız." şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi