Almanya'da faaliyet gösteren Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak'ın başı bir kadın ile derde girdi. Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Türkan Çördük, Başkan Mehmet Karakulak ve eşi Akife Karakulak hakkında dava açacağını açıkladı.
Türkan Çördük, sosyal medya hesabından, "Değerli Dostlarım Avrupa Zonguldaklılar Derneği tarafından yaklaşık 1.5 yıldır çirkince İftiralara uğruyorum.
Ben kişi olarak yine de 20 yıldan fazla faaliyet sürdüren bir kuruma zarar gelmesi istemiyorum.
Az önce tekrardan kişiliğime onuruma namusuma çocuklarıma kadar çirkince söylentiler geldi. Kanıtlı ses kayıtları ile şu anki mevcut dernek başkanı Mehmet Karakulak'ı 1.5 yıl önce uyarmıştım. Türkiye'deki ilişkisini öğrendikten sonra dernekle olan bağımı koparmıştım. En yakın zamanda elimdekilerle basın açıklaması yapacağım ve Mehmet Karakulak'a eşi Akife Karakulak'a dava açacağım Türkiye Cumhuriyeti'nde" şeklinde bir paylaşım yaptı.
Derneği eski yöneticisi Türkan Çördük'ün sözünü ettiği, Mehmet Karakulak'ın Türkiye'deki aşk ilişkisi daha önce de gündeme gelmişti.
Mehmet Karakulak, bir kadınla yaptığı yazışmayı yanlışlıkla sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Karakulak'ın G. K. adlı bir kadın ile uzun süredir devam eden bir ilişkisinin olduğu ortaya çıkmıştı. Mehmet Karakulak'ın sevgilisi olduğu iddia edilen G. K. ile Avrupa Zonguldaklılar Derneği eski Başkan Yardımcısı Türkan Çördük'ü tanıştırdığı iddia edildi.
Devrekli Mehmet Karakulak'ın, "Aşk dediğin Ereğli-Devrek yolu gibi olmalı. Hiç bitmemeli" diyerek, Ereğli'de yaşayan G. K.'ye mesaj gönderdiği öğrenildi.