Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor altyapı sorumlusu Muhammet Şaffak altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Dilaver Erdoğan Demir Futbol Tesisleri'nde iyileştirme çalışmaları yaptıklarını belirten Şaffak aynı zamanda altyapıya destek amaçlı yönetimden alınan izinle bastırdıkları takvim satışlarının da devam ettiğini söyledi.

"PROFESYONEL BİR TESİS YAPIYORUZ"

Muhammet Şaffak: "Altyapı çalışmalarımıza Divaver'de Erdoğan Demir Stadı'nda devam ediyoruz. Zonguldakspor'un altyapısını daha da geliştirmek ve profesyonel hale getirebilmek için çaba gösteriyoruz. Bu sene takvim çalışması önemli. Altyapı sporcularının kalabileceği, kamp yapabileceği, antrenmanlarını en güzel şekilde gerçekleştirebileceği yani komple tam anlamıyla profesyonel bir tesis yapmaya çalışıyoruz. Bu gidişatımız da çok güzel bir şekilde devam ediyor. Dediğim gibi elimizden geldiğince gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışıyoruz. Bu da sporcularımız için böyle kaliteli bir tesis de antrenman yaparlarsa hedefe daha yakın olabileceklerini düşünüyoruz.

2 bin tane takvim yaptırdık. Ortalama 350 takvim dağıttık. Biz ulaşabildiğimiz yerlere ulaşmaya çalışıyoruz. Bize ulaşıp takvim isteyen vatandaşlarımız veya esnafımız olursa onlara da ulaştırmaya çalışırız. Ama sıkıntılı bir dönemdeyiz yani esnafımız da sıkıntılı bir süreçte. Biz dertlerimizi anlatmaya çalışıyoruz ama herkesin derdi bu ara fazlasıyla yoğun. Onun için takvimle alakalı zor bir döneme denk geldik. Olduğu kadar bizim yaramıza tuz basacak şekilde elimizden geldiğince çalışmalara devam ediyoruz" ifadeleri kullandı.

"ÇALIŞMA ODASI VE KÜTÜPHANE DESTEĞİ ALDIK"
Muhammet Şaffak Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i de ziyaret ettiklerini ve Yüksel'in Erdoğan Demir Stadyumu'na kütüphane ve çalışma odası yapacağının sözü verdiğini söyledi. Şaffak: ''Bir çok yere gidip ziyarette bulunduk. Etmeye de devam ediyoruz. Biz gidip takvimimizi verdiğimizde dediğim gibi bizim önceliğimiz her zaman tesisimizin yapımı. Tesisimizin yapımında da çatımızı elden geçireceğiz tekrar bir çatı yapacağız. Odalarımızı tekrar kuracağız. Yani gittiğimiz yerlerde takvimimizi verip, tesisimizle alakalı ranzalarımız, mutfağımızın düzenlemesi, çocuklarımızın malzemesi gibi çalışmalarımızı dile getiriyoruz. Maddi anlamda olmasa da bize destek sağlamalarını istiyoruz. Bunları da; Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel çok sağ olsun tesisimizdeki kütüphane ve çalışma odasının yapımını üstlendi. Kendisine de buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanımız Selim Alan ve diğer ziyaret ettiğimiz önemli kişiler de destek olma adına söz verdiler. Destek sözü olmak güzel. Eksikler giderilirse tesisimizde tamamıyla profesyonel anlamda yararlanabileceğimiz bir tesis olacak. Yeni yıldızlar geliyor" dedi.