2017-2018 futbol sezonunda Zonguldak Amatör Süper Liginde mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. 10 Temmuz tahinde çalışmalara başlayan ve Kozlu Şehir Stadı'nda idmanlarına devam eden Kozlu Belediyespor, şampiyonluk hedefliyor.

ZONGULDAKSPOR U-19 İLE HAZIRLIK MAÇI

Kozlu Belediyespor, Zonguldakspor U-19 Futbol takımı ile bir hazırlık maçı oynadı. Fener Sahası'nda 11.00'da oynanan hazırlık maçında etkili görünen Kozlu Belediyespor sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Kozlu Belediyespor sahaya, Enes, Berkay, Berk, Berke, Alper, Erkan, Mehmet, Zafer, Samet, Batuhan on biri ile sahaya çıktı. Yeşil-Beyazlı ekipte Samet attığı 3 golle maçın yıldızı oldu. Sahadan 4-0 galip ayrılan Kozlu Belediyespor ilk hazırlık maçında iyi bir görüntü çizdi.

"KOZLU BELEDİYESPOR HEDEFSİZ OLMAZ"

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar maçın ardından yaptığı açıklamasında "Yeni sezonun ilk hazırlık karşılaşmasını takımımız genç olduğu için Zonguldakspor'un genç takımı ile yaptık. Gücümüzün ne olduğunu karşı karşıya gelerek görmek istedik. Hazırlık maçı ölçü değil. Bazı şeyleri gördük takımda. Olan eksiklerimiz var. Daha eksiğiz. İdman eksiğimiz var. Hemde takım olarak birkaç yere eksiğimiz var. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Güzel bir futbol oynadık. Hedefimiz her zaman şampiyonluk Kozluspor'un yeri her zaman oralardır. Kozluspor hedefsiz olmaz. Bize güvenenleri sezon sonunda mahçup etmeyeceğiz. Başkanımız Kerim Yılmaz'a bir kez daha bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" görüşlerine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi