Antalya'nın Kemer İlçesi'nde kamping yaparken ortadan kaybolan ve telefonlarına ulaşılamayan, Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli, 60 yaşındaki Mustafa Yıldırım için adli tahkikat başlatıldı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat: 12.00 sıralarında Musa Dağına çıkacağını ve Likya Yolunu yürüyeceğini belirten ve ayrılan Mustafa Yıldırım'dan bir daha haber alınamadı. Yıldırım'ın en son 24 Mayıs Pazartesi günü Olympos' ta görüldüğü belirtildi.

Kaybolması üzerine Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesi üzerine Jandarma, geniş çaplı arama başlattı. 5 Arama Kurtarma Timi personeli, 1 İz Takip ve 1 Arama Kurtarma Köpeği, Musa Dağı Bölgesi'nde arama çalışmalarını başlattı. Arama çalışmalarına 28 Mayıs Cuma gününden itibaren; JÖAK Komutanlığından 23 personel, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan AKUT, 20 dağcıdan oluşan gönüllü arama ekipleri ev UMKE Ekiplerinin destek verdiği toplamda 55 kişilik ekip Mustafa Yıldırım'ı arıyor. Olayla ilgili Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, alınan talimatlar doğrultusunda adli tahkikata başlanıldığı öğrenildi.