TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte futbolcular tatile çıktı. Takım kaptanı Mert Caymaz, ailesi ile birlikte Bursa Uludağ'da tatilini geçirirken Uludağ'ın zirvesinden ilk yarı değerlendirmesi yaptı. Şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Mert Caymaz kendilerine yakışmayacak bir ilkyarı geçirdiklerini belirterek özeleştiri yaptı.

"ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK, BİZE YAKIŞMADI"

Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz ilk yarıdaki performanslarını değerlendirerek özeleştiri yaptı. Mert; "Sezona umutlu girdik. İlk yarı bize yakışmayacak bir grafik sergiledik. Gerçekten kadromuz çok iyi. Şuanda ki konumumuzu hak etmiyoruz. Daha üst sıralarda olmamız gerekirdi. Bir takım şanssızlıklar yaşadık. İnşallah devre arasında toparlanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağız. Kötü günler artık geride kalacak'' dedi.

"DESTEKLERLE DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"

İkinci yarıdan itibaren kentin büyüklerinin de desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Kaptan Mert; "Zonguldak'ın büyüklerinin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Eğer Zonguldak halkı gereken desteği verirse bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Bizlere güvenmeye devam edin. İlk yarının aksine ikinci yarı bambaşka bir takım izlettireceğiz" dedi.

"ONUR'A SAMSUNSPOR'DA BAŞARI DİLİYORUM"

Zonguldakspor'da geçirdiği 5 yıl boyunca Onur Eriş'in takıma büyük katkı sağladığını belirten Mert Caymaz; "Son 5 yıldır Onur'un bu takıma katkıları gerçekten çok büyük. Bu takıma o da bizim gibi büyük emekler verdi. Geleceği için güzel bir adım attı. Samsunspor'da büyük bir camia. O da bizim gibi köklü bir kulüp. Buradan ayrılırken bile kulübümüze katkı sağlayarak gitti. İnşallah burada ki başarısını orada da sürdürecektir. Kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Onur kardeşime yeni takımı Samsunspor'da başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi