Zonguldakspor'un Kızılcahamam kampında şok gelişme yaşandı. Kırmızı-lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi Osman Kurtuldu ve genç kaleci Mustafa Söylemez şok bir kararla sabah saatlerinde kadro dışı bırakıldı.

SON 3-4 GÜNDÜR SORUN YAŞANIYORDU

Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel ile Kaleciler Osman Kurtuldu ve Mustafa Söylemez arasında kampın son 3-4 gününde bariz sorunlar yaşandığı, son olayda ise Antrenör Nihat Yüksel ve kaleciler arasında yaşanan bir olayın ardından Osman ve Mustafa'nın idmanı terk ettikleri öğrenildi.

BÜLENT YENİDOĞAN İLE SORUN YAŞANMAMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor antrenörü Bülent Yenidoğan ile kaleciler Osman, Mustafa ve Ferdi arasında hiçbir sorun yaşanmazken, abi-kardeş havası içinde sezon tamamlanırken, Yeni kaleci Antrenörü Nihat Yüksel ile böyle sorun yaşanması kafalarda soru işareti bıraktı.

CANER AÇIK KAPI BIRAKTI

Teknik heyet ve yönetimin konu hakkında açıklama yapmaları bekleniyordu. Başkan Caner yaptığı açıklamasında her iki kalecinin durumunun tekrar gözden geçirileceğini söyledi.

KAMPTA SOĞUK DUŞ ETKİSİ YARATTI

Kaleci Osman ile Mustafa'nın kadro dışı bırakılması karşısında diğer futbolcularda şoke oldu. Morallerinin bozulduğu öğrenilen Kaptan Mert Caymaz ve diğer futbolcuların da motivasyonu alt üst oldu. İki kalecinin de kadro dışı kalması şoğuk duş etkisi yarattı.

KAMPTAN AYRILDILAR

Kaleci Osman Kurtuldu ile Mustafa Söylemez Teknik heyet ve takım arkadaşları ile vedalaşarak dün saat 11.30'da Kızılcahamam kampından ayrıldı. Mustafa memleketi Ankara merkeze geçerken, Osman ise Bolu'da bulunan a ailesinin yanına gitti.

ŞANLIURFASPOR'DAN GELECEK KALECİ İÇİN Mİ?

İddiaya göre Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giyen 29 yaşındaki Kaleci Sinan Ören'in transfer edileceği öğrenilirken Osman'ın gözden çıkarıldığı, Mustafa'nın da Osman'ın desteklediği için kadro dışı bırakıldığı belirtiliyor

Editör: Pusula Gazetesi