Kadın Kolları üzerinden yapılan spekülasyonlara cevap vermek istediğini söyleyen Köktük İlçe Kadın Kolları Başkanı Senem Ağzıküçük'ün kurultay delegesi olarak beyaz listeye yazılmasının isteği dışında gerçekleştiğini ifade etti. Köktürk; "Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Başkanı olarak ilçemizdeki tüm üyelerimizi parti adına temsil ederken, belediye meclis üyelerimize de başkanlık etmekteyim. Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı seçilen Bülent Kantarcı ise Çaycuma halkını temsil etmektedir.

İl Başkanlığı Kongresinde kırmızı listede CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kurultay Delegesi adayı olarak yer almış ve seçilmişlerdir. Bu sonuçtan Çaycuma'lı Cumhuriyet Halk Partililer ve Çaycuma halkı mutluluk duymuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Örgütünün başarısından üzüntü duyan bir kesim ise şahsi kin ve nefretlerini kusmak için Kadın Kolları Başkanımız üzerinden saldırıya geçmişlerdir.

İl Başkanlığı Kongresinde beyaz listede Kurultay Delegeliğine aday olan CHP Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Senem Ağzıküçük'ün talebi ile yaptığımız görüşmede şu ifadelerde bulunmuştur; 'Başkanım benim Kurultay Delegesi olma gibi bir talebim olmadı, anonsta ismimin okunduğu söylenince divan kuruluna gittim aday olmak istemediğimi söyledim, divanda bulunan İl Kadın Kolları Başkanımız Merve Kır listelerin basıma gittiğini sıkıntı etmem gerektiğini söyledi, ben de Divan'dan ayrıldım. Benim sizin ve Belediye Başkanımızın olduğu listenin karşısında bulunan bir listeden aday olma gibi bir düşüncem olmadı, uyum içinde çalışmak istiyorum demiştir.'

Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Örgütü'nün, Kadın Kolları Başkanımızla uyum içinde çalışmaması gibi bir durum söz konusu değildir. Biz kendisinin sözlerini önemsiyoruz. CHP Çaycuma İlçe Örgütünü şahsi hesaplaşmalarında kullanmak isteyen şahıslara bu yöntemden vazgeçmelerini öneriyoruz"dedi.