Tekli veya takım halinde tercih edilen iç çamaşırlarının en önemli özelliği ve tercih sebebi rahat, cilde zararı olmayan kumaşlardan üretilmesidir. Kadın iç çamaşır modelleri sütyen, külot, atlet, slip veya boxerler kadınlara özel üretilen ürünlerdir. Aynı zaman da bu parçalar farklı renkler ve dokular ile tasarlanır. Takım olarak üretilen likralı dantelli takımları içeriğinde farklı desenleri ve pamuksu kumaşı ile en çok tercih edilen modellerdir.

Kadın İç Çamaşır Modelleri Nelerdir?

Kadınların vazgeçilmezi olan kadın iç çamaşır takımlar tüllü olarak da tercih edilir. Tekli olarak sutyen modelleri dantelli ya da sade, destekleyici ya da desteksiz modelleri ile tasarlanır. Aynı zaman da fantazi modelleri feminenlikten vazgeçemeyen kadınlar için önemli modellerdir. Süprem kumaşından üretilen sütyenler, ribana sütyenler, likralı desteksiz sütyen modelleri de farklı kumaşları ile üretilen parçalardır.

İç çamaşırlar da özellikle külot modelleri de farklı kumaş ve tasarımları ile dikkat çeker. Bu modellerden ribana yüksek bel külotlar ve likralı külotlar vardır. Rahat ve esnek olan kumaş likralı dantelli taytlar da her mevsim kadınların tercih ettikleri modellerdir. Sizlerde zevkinize ve size en yakışan kadın iç çamaşır modelleri için https://www.otsicgiyim.com/kadin-ic-giyim linkini inceleyebilirsiniz.