TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip günde çift idmanla ikinci yarıya hazırlanırken, diğer yandan da hazırlık maçlarına ağırlık veriyor. İlk maçta Sarıyer ile karşılaşan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan karşılaşnanın sonrasında Zonguldakspor ikinci hazırlık maçında 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Utaş Uşakspor ile oynadığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

ÜÇÜNCÜ VE SON RAKİP KIRŞEHİR BELEDİYESPOR

Zonguldakspor Antalya'da son hazırlık maçını 10 Ocak tarihinde 3. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor ile oynayacak. Grubunu ilk yarı lider tamamlayan Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta temsilcimiz Ereğli Belediyespor'un önünde şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lige çıkmıştı. Güçlü bir kadro oluşturan Kırşehir Belediyespor, Zonguldakspor'un eski golcüsü Sinan Uzun'u da kadrosunda bulunduruyor.

TEKNİK HEYET BU MAÇA ÖNEM VERİYOR
Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi 15.00'da Titanic otel tesislerinde oynanacak Kırşehir Belediyespor maçının son hazırlık maçı olması nedeniyle karşılaşmaya önem veriyor. İdeale yakın kadro ile Kırşehir karşısına çıkması beklenen Zonguldakspor ikinci yarının ilk maçında 20 Ocak tarihinde sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi