MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, '67'de 67 Proje' kapsamında hazırlanan 67 projeyi Zonguldak halkına tanıttı. Bine yakın Zonguldaklının katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Hamdi Ayan, "Bir siyasetçi için en önemli şey şudur; görev yaparsınız, görevinizden zamanı gelince ayrılırsınız. Ve o şehir sizin arkanızdan derki Hamdi bizim Hamdi. O bizim içimizden yetişmiş birisi, kardeşimiz. Hamdi dürüst adam' diyen sizler olduğunuzdan dolayı ben buradayım" dedi.

"Bugün heyecanlıyız. Heyecan varsa doğruluk vardır. Heyecan varsa samimiyet vardır" diyen Ayan, "Memnuniyet araştırması yaptılar arkadaşlarımız. Hemşerilerimizin yüzde 43'ü yol istiyor. Yol Zonguldak'ta hayal olmuş. İnsan hayal ettiği hedeflere ulaşır. Program sonunda aklınıza iki soru gelecek. Ya 'Bu şehir bunu hak ediyor' ya da 'Projeler uygulanabilir değildir...' Projeler içerisinde bazı illeri ve ilçeleri örnek aldık. Bazılarını kendilerimiz üretmeye çalıştık. Bunlar yapılmış, uygulanmış projelerdir" ifadelerini kullandı.

Zonguldaklıların yarısından fazlasının desteğini istediğini belirten MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, "Projeler emek isteyen destek isteyen projeler. Zonguldak'ın bu projelere ihtiyacı var" şeklinde konuştu. Hamdi Ayan'nın sunumu gerçekleştirdiği 67 proje arasında ise Zonguldak Hafif Raylı Sistem Projesi, Gazipaşa Caddesi'nin trafiğe kapatılması, deniz ulaşımında feribot taşımacılığı, Lavuar Alanı, Dere Islah Projesi, Otopark Projesi, Seyir Terası Projesi, Teleferik projesi dikkat çekti.

Editör: Pusula Gazetesi