Zonguldakspor'un Galatasaray'an kiraladığı 19 yaşındaki golcü futbolcu Atalay Yıldırım Zonguldak'a gelerek takımın Çaycuma'daki kampına katıldı.

Atalay Elmas Televizyonu'nda yayınlanan ve Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumcu olarak katıldığı Spor Kritik Programına telefonla bağlandı. Zonguldakspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirten Atakan Yıldırım, kırmızı-lacivertli forma altında başarılı olmaya geldiğini söyledi.

Transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Atalay Yıldırım. U19 liglerinin bu yıl oynanmaması nedeniyle transferinin gündeme geldiğini belirterek şunları söyledi: "Transfer sürecim çok iyi geçti. Zonguldakspor'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah en iyi yerlere geliriz. Transferimde katkısı olan başta Başkanımız Hakan Hürfikir'e, yöneticimiz Murat Candaş'a ve Teknik Direktörümüz Barış Şeref'e teşekkür ediyorum. İnşallah ben de sezon sonuna kadar takıma en iyi şekilde katkı vereceğim"

"BURAK YILMAZ'I ÖRNEK ALIYORUM"

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen golcü futbolcu Atalay Yılmaz "Daha önümde çok uzun yıllar var. Bir golcü olarak kendime Burak Yılmaz'ı örnek alıyorum. Burak abi gerçekten çok büyük bir golcü. İnşallah ben de o günlere gelebilirim" dedi.