AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Hanifi Gökben partinin yeni gençlik kolları başkanı seçildi.
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, MKYK Üyesi İsmail Sağlam, Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun gençlere güvendiklerini ifade ederek; "Çaycuma'dan Ankara'ya kadar gençlerimiz ile Cumhurbaşkanımıza büyük destek vereceğiz. Kongrelerimizi pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra kadın kolları kongrelerimiz başlayacak. Önümüzdeki haftada ülke genelinde il kongrelerine start verilecek'dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise konuşmasında bölgedeki yatırımlar halkında bilgi verdi.
Arkasında millet olan güçlü bir parti olduklarını ifade eden Çolakoğlu;" AK Parti'yi en fazla üyesi olan bir parti haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımız partiyi ilk kurduğunda biz sadece tabelayı astık. O günden bugüne 19 yıldır iktidarız. Halkımızın teveccühü ile devamlı sandıktan birinci parti olarak çıkıyoruz. Halk varsa biz varız.
Bölgemiz için güzel gelişmeler oluyor. Çaycuma'da buranın parlayan yıldızı olacak.
Bu sahalarda siz değerli gençlerimizin varlığı Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet veriyor. Yeni seçilecek gençlik kolları başkanımıza başarılar dilerken geçmiş yönetime partiye katkılarından dolayı teşekkür ederim' diye konuştu.
Kongrede aday olmayan mevcut Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk' e teşekkür plaketi verildi.
Tek liste ile gidilen kongrede Gençlik Kolları Başkanlığına Hanifi Gökben seçilirken yönetimi şu isimlerden oluştu; Berat Arabacı, Tugay Sefercik, Mutluhan Aytepe, Tolga Bahadır, Zafer Amil, Okay Savaş, Günay Demir, Gökhan Kabacalı, Batuhan Bilgin, Berke Tekinalp, Emre Akyiğit, Rüçhan Çeliktürk, Umut Zengin, Nilay Özcan, Hiranur Çarşamba, Sude Eser, Hakan Yavuz, Engincan Köktürk, Hasan Hüseyin Duran.