AK Parti'den Vedat Öztürk'e barış çubuğu AK Parti'den Vedat Öztürk'e barış çubuğu

AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Erkan Soner Kodaman, seçimin ardından yaptığı paylaşımda sürece katkı veren herkese teşekkür etti. Kodaman: “ Gökçebey belediye başkan adaylığım süresince bana göstermiş olduğunuz teveccüh, duyduğunuz güven, hissettirdiğiniz sevgi ve saygı için tüm Gökçebey halkımıza çok teşekkür ediyorum.

Demokrasinin en meşru zemini olan seçim bitti, demokrasi tecelli etti, halkımız tercihini yaptı.Bu sefer Gökçebey oyunu değişimden yana kullanmadı, ezber bozulmadı. Süreçte maalesef şahsım adına algı operasyonu yapıldı.

Tek amacımız hizmet olan bu yolculuğumuz sırasında zor anlar yaşadık. Tüm karalamalara ve yalanlamalara rağmen son dakikaya kadar var gücümüzle çalıştık.

Unutmayalım ki her seçimin bir sonucu vardır, saygımız halkın iradesinedir.

Zor ve bir o kadar da keyifli bir seçim süreciydi. Demokratik kurallar çerçevesinde toplumun her zaman birbirini kabullenmesini bildiği, saygı ve sevgi çerçevesinde geçen bir seçim süreciydi. Gökçebey halkına her zaman güvendik. Gökçebey’de yaşayan tüm insanlarımızın vereceği karara her ne olursa olsun saygı duyacağımızı ifade etmiştik. Çünkü toplum kendisi için en doğru kararı verebilecek seviyededir. Biz, insanların birilerinin yönlendirmesi ile değil kendileri, aileleri ve Gökçebey’in geleceği adına en doğru kararı kendileri verir dedik. Bizler seçimi saygı ve sevgi çerçevesinde geçirmeye gayret ettik. Siyasi partiler demokrasinin gereğidir. Siyasi partilerde mücadele veren arkadaşlarım da kendi tarzlarına ve siyasi anlayışları gereği mücadele verdiler. Ama nihai karar her zaman halkındır.

İnsanların yüzünde bir mutluluk gördüğümüz zaman, insanlarımız bir kez bile “Allah razı olsun” dediği zaman biz de emeklerimizin karşılığını almış oluyoruz. Bunun kıymetini bilerek geldik bugünlere.

Bizlere inanan, gönül veren birçok siyasi yapıda dostlarımız da oldu. Asla onları unutmamız mümkün değil.Dostluk, kardeşlik, barış çerçevesinde, Gökçebey’i geleceğe hep birlikte taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Tarihsel sorumluluk çerçevesinde üstümüze düşen ne varsa yerine getirmeye çalıştık. Türkiye yüzyılı için doğru adımlar atmaya gayret ettik. İnandığımız doğrular üzerine yine ifade ediyoruz ki yine baharlar gelecek ve yine tarih yazacağız.

Bizler bu görevleri hiçbir zaman kendimiz için olmazsa olmaz olarak görmedik. Halka hizmet etmeyi, İnsanları hoşnut etmeyi ve küçücük de olsa dualarını alabilmeyi hedef koyduk. Bizim için bu makam hiçbir zaman her ne pahasına olursa olsun birtakım değerleri göz ardı ederek birbirini kırarak, inciterek yarın birbirimizin yüzüne bakamayacağımız hale gelerek elde edilmesi gereken mevziler değil. Kutsal bir makam burası. İnsana hizmet etmenin her nevisi kutsaldır. Biz bunu böyle öğrendik.

Bu süreçte gece gündüz demeden Cesurca, yılmadan yanımda yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, çalışan parti emekçilerimize, İlçe Başkanımız ve Yönetim Kuruluna,İl Başkanıma, Milletvekillerimize, Seçim Komitemize, özellikle Kadın ve Gençlik Kollarımıza, bizlere inanan ve desteğini esirgemeyen, bizi tercih eden, etmeyen Gökçebey halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese yürekten sevgilerimle"dedi.

Kaynak: Haber Merkezi