Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kilimli Gençlik Merkezi'nde gençler 'Kişisel Gelişim Atölyesi' etkinliklerine yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Kilimli Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlere katılan gençler İnstagram sayfası oluşturarak buradan şiir okuyup diğer gençlerle buluşuyor, eğlenceli vakit geçiriyorlar.

HER PAZARTESİ BULUŞUYORLAR

Kilimli Gençlik Merkezi'nden konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Kalbinizi şiir ile dinlendirmeye gelen Gönüllü Gençlerimiz Sedef Demir ve Pınar Güncan @kilimligm Instagram sayfamızda ilk defa canlı yayın heyecanı yaşadılar. 'Düşlerdeki Şiir - Şiir Tadında ' programı: Sedef Demir'in kendi yazdığı ve 2018 yılında Gençlik Merkezleri arası Şiir Yarışmasında birinci olduğu 'Özgürlük' adlı şiir ile başladı. Ardından Pınar Güncan ve Sedef Demir Orhan Veli'den 'İstanbulu Dinliyorum', Yaman Karaca'dan 'Ben Böyle Değildim',
ve son olarak Atilla İlhan'dan 'Ben Sana Mecburum' adlı şiirleri seslendirdiler.
Gençlerimizi kutluyor, her Pazartesi saat : 14.00 @kilimligm Instagram sayfamızda canlı yayınlarımıza katılımlarınızı bekliyoruz" (Haber: Ender Yüksel)