TED Ereğli Vakfı Lisesi Müdürü Selim Aslankaya ve TED Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Temsilcisi Kaan Fidan günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yaptılar, öğrencilere başarılar dilediler. Öğretmenler adına konuşmayı ise TED Ereğli Vakfı Lisesi Müdür Yardımcısı Berkan Durak yaptı. Törende, TED Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları&[#]8217;na yaptıkları katkılardan dolayı başta Ahmet Orhan Oğuz, Mehmet Özdemir, Hüseyin Okur&[#]8217;a ve törende yer alamayan İhsan Çakıroğlu, Fehmi Keçeci ve Oktay Demiroğlu&[#]8217;nun adına plaketler verildi. Okul birincisi Gülce Kayıkçı, okul ikincisi İpek Ayrı, okul üçüncüsü Onur Gültekin&[#]8217;e beratları verildi ve öğrenciler duygularını, düşüncelerini paylaştıkları konuşmalar yaptılar.

Öğrencilere mezuniyet belgelerini ve plaketlerini TED Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş ve Lise Müdürü Selim Aslankaya verdi.

TED Ereğli Koleji&[#]8217;nden yapılan açıklamada, &[#]8220;Görsel bir şölen eşliğinde keplerini atarak mezunlar arasına katılan öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz&[#]8221; denildi.
Editör: Pusula Gazetesi