AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu'nun katılımı ile Çaycuma ilçe merkezinde miting düzenlendi. Mitinge, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, BBP Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım ile BBP Çaycuma İlçe Başkanı Şükrü Güner, belde belediye başkanları, önceki dönem ilçe ve belediye başkanları, aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Coşkulu kalabalığa ilk seslenen Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı oldu. Doğancı; "24 Haziranda inşallah güçlü bir AK Parti iktidarı çıkracağız. Bu seçimler bizim vatanımız ve milletimiz için bir kurtuluş mücadelesi. Küresel şer odaklarının boyunduruğundan kurtulma mücadelesidir. Sandığa gittiğimizde atacağız her oy mazlumların Müslümanların nefesi olacaktır. Dünyadaki tüm Müslümanların yıkılmaz gördüğü tek ülke Türkiye, tek liderde Recep Tayyip Erdoğan dır"dedi
Ses kısıklığı nedeniyle fazla konuşamayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun; "Çaycuma siz bu işi bitirdiniz. İnşallah biz sizlerle beraber ilimizde 5-0 yapacağız. Bunu Düzce, Sakarya yapıyor da Zonguldak niye yapmasın"dedi.
ÇOLAKOĞLU; "MUHALEFETİN GÖZLERİ KÖR OLMUŞ"
AK Parti Zonguldak 2'nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu meydandaki kalabalığın çok kişilere mesaj verdiğini söyleyerek; "İşte fırsat geldi. Bizde 24 Haziran seçimlerinde Çaycuma'nın evladı olarak bu seçimlerde yer alacağız. Ahmet Çolakoğlu listede, artık Çaycuma zamanı gelmiştir. Ancak bu liste ile vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Kimse bu oyunlara gelmesin. İnşallah Çaycuma'dan % 70 oy bekliyoruz. Çaycuma'ya çok hizmetler yaptık ve devam edeceğiz. Filyos Projesine inanmıyorlardı. Herhalde onlar oranın yolunu bilmiyorlar. Ama yeterli mi yetmez. Ankara'ya gittiğimiz zaman en önemli görevimiz mega endüstri bölgesi ile Filyos'da fabrikaların kurulup bacaların tütmesi olacak. Havaalanını yurt içi seferlerine açacağız. Organize seracılık bölgesi bizim zamanımızda hayata geçecek. OSB'nin büyümesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Yollar, tüneller, fabrikalar... bunların gözleri görmüyor mu? Siz sadece halka eziyet yaptınız. Emekliler banka kuyruklarında sabah 04.00'de maaş almak için beklerken siz nerdeydiniz? İçinizde bir tane adam yok muydu da yurt dışından Kemal Derviş'i getirdiniz? Bu millet bunları unutmadığı için AK Parti tek başına 16 yıldır iktidar. Daha sayacak çok yatırım var. Sağlıkta akşam özel muayenelere çağrılıyordu. Bunların gözleri kör olmuş" diye konuştu.
TÜRKMEN;"5 VEKİL GÖNDERİN, OTOMOBİL FABRİKASINI FİLYOS'A KURALIM"
Son olarak söz alan AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Polat Türkmen Zonguldak bu seçimlerde meclise 5 milletvekili gönderdiği takdirde yerli otomobil fabrikasını Filyos'ta kurabileceklerini söyledi. Türkmen; " CHP'den her dönem 2 milletvekili meclise gönderiyorsunuz. Gönderiyorsunuz da ne oldu? Bu dönem Zonguldak'tan meclise CHP'li aday göndermeyin. Hedeflerimiz var , bizi 2 vekile mahkum etmeyin. Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim sizin bir şeyiniz eksilmez, ama Zonguldak, Çaycuma çok kazanır. AK Parti'den 5 tane gönderin, yerli otomobil fabrikasını Filyos'a kuralım. Söz veriyoruz, bunun için Reisimizin dizinin dibinde oturacağız. Siz gereğini yapın. Sayın Cumhurbaşkanımızda gereğini yapacaktır. Çünkü vefalı liderlerden biri olarak 'Zonguldak, Çaycuma gereğini yaparsa bizde gereğini yaparız"diyecektir" şeklinde konuştu.
Tarihe hep güçlü liderlerin imza attığını söyleyen Türkmen; "Dünya ile rekabet edebilecek hedeflere ulaşabilmek için bir sisteme giriyoruz. Tüm engellemelere rağmen dik duruyoruz. Recep Tayyip Erdoğan 'ben sadece secdede eğilirim' diyor. Bu millet reisine sahip çıktı , çıkmaya da devam edecek. AK parti ne yaptı ? diyenlere cevap verecek zamanımız yok. Kendi uçağımızı, kendi silahımızı, kendi helikopterimizi, tankımızı topumuzu yapıyoruz. Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış.
Genel Merkez yıllardır Vadiden milletvekili isteyen Çaycumalının sesini duydu. Çaycumalı da bunun karşılığını sandıkta verecektir"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi