Zonguldakspor'a destekler gelmeye başladı. Özellikle Vali Ali Kaban'ın yeni görev yapacağı il olan Malatya'ya hareket etmeden önce önce Valilik binasının çay ocağının Zonguldakspor'a ihale ile vermesinin ardından Eren Enerji'de harekete geçti. Vali Ali Kaban'ın veda yemeğinde bir araya gelen Emir Eren ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Emir Eren'e Zonguldakspor'a verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Sohbette Emir Eren, yeni sezonda da Zonguldakspor'da katkı ve destek vereceklerini belirtmesi Caner'i sevindirdi. Emir Eren, maddi manevi desteğinin yanı sıra iki önemli futbolcu konusunda da destek olacağı sözünü verdi.

CANER'DEN TEŞEKKÜR
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner yaptığı açıklamasında "Emir bey bize bugüne kadar Valimiz Ali Kaban aracılığı ile hep yardımcı oldu. Valimizin veda yemeğinde de bize futbolcu konusunda yardımcı olacağını söyledi. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

ÇATES-EREN ELELE, ZONGULDAKSPOR 1. LİGE

Zonguldakpor Kulüp Başkanı Süleyman Caner taraftarların başlatmış olduğu "Çates-Eren elele Zonguldakspor 1. Lige" projesi kapsamında desteklerimiz geliyor. ÇATES bize önceki yıllarda mazot desteğinin yanı sıra reklam yardımında bulundu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu sezon da aynı desteklerin fazlasını yapacaklardır. ÇATES Genel Müdürümüz Harun Sarı'ya da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi