Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta başarılı bir sezon geçiren, play-off umutlarını geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük beraberliği ile yitiren Zonguldakspor ligde kalan iki maçına formaliye için çıkacak. Ligde kalma veya play-off durumu bulunmayan Zonguldakspor, İzmir deplasmanında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca yaptığı idmanlarla tamamlamasının ardından dün akşam saatlerinde kentten ayrılarak İzmir'e gitti.

1-0'IN RÖVANŞINI ALMAK İÇİN OYNAYACAKLAR

Zonguldakspor, ilk yarıda Devrek İlçe Stadı'nda oynanan ve oldukça sıkıntılı geçen karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular bu maçın rövanşını almak için sahaya çıkacaklarını belirtirken rakip Bucaspor'un da kümede kalma mücadesinin kendilerini ilgilendirmediğini ifade ettiler.

4 FUTBOLCU OYNAYAMAYACAK
Zonguldakspor'da geçtiğimiz hafta 1-1 tamamlanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında sarı kart gören Onur Eriş, Okan Eken ve Okan Duran 4 sarı karta ulaşarak cezaları nedeniyle Bucaspor'a karşı oynayamayacaklar. Ayrıca maçta direk kırmızı kart görerek PFDK tarafından 2 maç ceza alarak sezonu tamamlayan orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz da Bucaspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Patron Şenol Demir bu futbolcuların yerine genç futbolculara şans vermesi bekleniyor.

TARAFTAR ALINMAYACAK
İzmir Spor İl Güvenlik Kurulu kararıyla Pazar günü Yeni Buca Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Zonguldakspor taraftarının alınmayacağı açıklandı.

Editör: Pusula Gazetesi