Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Engelliler günü nedeniyle engelli din görevlilerine gül ve hediye takdiminde bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç; "Engelliler günü nedeniyle engelli hocalarımızı unutmadık. Bu kapsamda Çaycuma 50. Yıl Camii emekli müezzini Hafız İsmail Altunkaya hocamızı, Uluköy Kıran Mahalle Camii Emekli Din Görevlisi Mustafa Erkeç hocamızın kızı Kayıkçılar Köyü Ortaokulu memuru Esra kardeşimizi, Kayıkçılar köyünden Fahri imamlık yapan Davut Arslan kardeşimizi ve Çaydeğirmeninde ikamet eden Koramanlar Köyü Teceller Mahallesi Camii emekli Din Görevlisi Ali Girdi hocamızı ziyaret ederek engelliler günlerini kutlayıp kendilerine gül ve sendikamızın hediyelerini takdim ettik. Karantinada olan hocalarımızı da telefonla arayarak günlerini kutladık.

Ziyaretimizden son derece memnun olan ve bize teşekkürlerini ifade eden engelli dostlarımıza sağlık dileklerimizi ileterek her zaman yanlarında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi söyledik. Allah hepsine sağlık ve huzur içinde hayırlı ömürler nasip etsin. Bütün engelli kardeşlerimizin 03 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun"dedi.