2020-2021 futbol sezonunda 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da kaptan Hakan Çevik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakan Çevik, Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanan Sarıyer müsabakası ve 19 Aralık tarihinde deplasmanda oynanacak olan erteleme Kahramanmaraşspor maçlarını değerlendirdi.

Gümüşhanespor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Sarıyer'de karşı forma giyemeyen Hakan Çevik cezasını doldurdu ve Kahramanmaraşspor deplasmanında formasına kavuşacak.

Sarıyer maçında takımın çok iyi mücadele ortaya koyduğunu belirten kaptan Hakan Çevik, Kahramanmaraş deplasmanından da iyi sonuçla dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Hakan: "Böyle mücadele ettiğimiz zaman bizi yenebilecek takım görmüyorum ben. Bundan sonra böyle devam edeceğiz. Takım çok istekli ve özverili oynadı. İnşallah bunu diğer maçlara da yansıtırsak daha iyi olacak diye düşünüyorum. Dışarıdan izlemek daha zor. Kahramanmaraş deplasmanındaki maçımızda zor geçecek. Bu maçtan da alacağımız iyi sonuçla üst sıraları hedefliyoruz" dedi.