TFF 2. Lig Beyaz grupta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla form grafiği yükselen Zonguldakspor son 6 maçta sadece sahasında Sakaryaspor'a yenildi. Silivri, Bandırma'yı yenen Zonguldakspor geçtiğimiz hafta ise Karşıyaka ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

HAFTA BOYUNCA HIRS SIKI ÇALIŞTILAR
Zonguldaksporlu futbolcular Teknik Patron Şenol Demir ve yardımcıları ile birlikte Karaelmas Kemal Köksal ve Fener Sahası'nda olmak üzere yoğun bir antrenman temposu ile Bugsaş maçına hazırlandılar. Takım Kaptanı Mert Caymaz ve Onur Eriş hafta içi yaptıkları açıklamalarda takım olarak form grafiklerinin her geçen gün üst düzeye çıktığını, Bugsaş karşısında da bunu bir kez daha göstereceklerini söylemişlerdi. Taraftara da güvenen Mert ve Onur alacakları galibiyeti taraftara hediye edeceklerini belirttiler.

ŞENOL DEMİR'İN İMZA PLANI HAZIR
Rakip Bugsaş ve Zonguldakspor'un 14'er puanda olması ve bu takımların birbirleri ile oynaması ilginç bir tesadüf olarak değerlendirilirken, Teknik Patron Şenol Demir süper Lig tecrübesi olan futbolculardan kurulu olan Bugsaşspor'u yenmek için imha planını hazırladı. Genç teknik adam Şenol Demir futbolcuları ile yaptıkları toplantılarda rakibin artı ve eksileri hakkında bilgi vererek sahadan galip ayrılmak için ne gerekiyorsa yapılacağı mesajını verdi.

HÜSEYİN YILMAZ CEZALI

Zonguldakspor'da orta sahanın başarılı isimlerinden Hüseyin Yılmaz Karşıyaka maçında gördüğü sarı kartla 4 karta ulaşarak cezalı duruma düştü. Hüseyin Bugsaş'a karşı forma giyemeyecek. Ayrıca Kaleci Sinan Ören, Mert Caymaz, Hasan Küççük ve Ercan Coşkun 3'er sarı kartla ceza sınırında.

Editör: Pusula Gazetesi