Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Ramazanoğlu Köyü'nde Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından İŞKUR destekli açılan 'Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu'nun sergisi gerçekleştirildi.

Sergiye, Kaymakam Muharrem Coşgun, İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, Müdür Yardımcısı Hakkı Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürü Bayram Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Vekili Ramazan Kavas, Müdür Yardımcısı Serpil Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Köy Muhtarı İhsan Yerli, usta öğreticiler ile kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Vekili Ramazan Kavas; " İŞKUR destekli olarak geçmiş yıllarda olduğu budan sonrada köylerimizde bu tür kursları açmaya devam edeceğiz. Kursları açmamızda bizlere destek olan Kaymakamımıza, İŞKUR Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederim"diye konuştu.

Kursun hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Muharrem Coşkun serginin açılışı gerçekleştirdikten sonra stantları tek tek gezerek ürünleri inceledi, bilgi aldı, kursiyerleri tebrik etti. Üreten köylü vatandaşların desteklenmesi gerektiğini belirten Kaymakam Coşgun el emeği göz nuru yapılan ürünleri oldukça beğendiğini ifade etti.

10 kursiyer ile 52 iş günü boyunca pandemi kurallarına uygun olarak eğitim veren Usta Öğretici Tülay Dilek, köy sakini bayanların yeni kurslar isteklerini ifade etti. Köy Muhtarı İhsan Yerli, kursun köylerinde açılmasına vesile olan herkese teşekkür ederken, muhtarlık olarak kurslara ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Sergi sonunda katılanlara ikramda bulunuldu.