ÇATES RÖVANŞI VERMEDİ

Birinci Amatör Küme Merkez grubu şampiyonu olarak play-off maçlarına katılmaya hak kazanan ÇATES Işıkspor play-off ilk maçında 3-1 yendiği rakibi Kayıkçılarspor'u rövanş maçında da farklı skorla mağlup etti. Rakibini 5-1 gibi farklı skorla deplasmanda mağlup eden ÇATES Işıkspor finale yükseldi.

Çaycuma Sentetik sahada oynanan rövanş maçında 90 dakika boyunca üstün oynayan ÇATES Işıkspor ard arda attığı gollerle sahadan 5-1 galip ayrılarak finale yükselme başarısı gösterdi.

Final maçını da kazanarak hedeflediği Süper Amatör Lige çıkmayı hedefleyen ÇATES Işıkspor'da moraller yerinde.

İSTASYON GEMİCİLER FİNALDE

Zonguldak Birinci Amatör Küme Ereğli grubu ekiplerinden Zonguldak Ereğli Spor ile Çaycuma Grubu ekiplerinden İstasyon Gemicilerspor play-off müsabakasında karşılaştı. İlk maçı İstasyon Gemiciler saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sahadan 6-0 galip ayrılmıştı. Bu maçı rövanşı ise Ereğli'de Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynandı. Finale yükselebilmesi için 7-0 gibi mucize bir skor bulmak zorunda olduğunu bilerek sahaya çıkan Zonguldak Ereğli Spor rakibi İstasyon Gemicilerspor'u 2-0 yenmesine rağmen yeterli skora ulaşamayınca elendi.

İstasyon Gemicilerspor ise 6-0'ın rövaşında rakibine 2-0 yenilmesine rağmen play-off'ta finale adını yazdıran takım oldu.

Editör: Pusula Gazetesi