Şüpheli paket ihbarı: Çok sayıda ekip sevk edildi Şüpheli paket ihbarı: Çok sayıda ekip sevk edildi

Çaycuma Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlardan üçüncü kez destek istedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Zonguldak eski Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Ali İhsan Köktürk, Devlet eski Bakanı Hasan Gemici de mitinge katılarak Kantarcı’ya destek verdi.
Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Ali İhsan Köktürk, eski Devlet Bakanı Hasan Gemici konuşmalarında Kantarcı’ya destek istedi.
Kantarcı ise konuşmasında ilçede parti ayrımının olmadığını söyledi. Kantarcı:"Çaycuma Belediyesi kurduğumuz şirketle 400 kişiye çıkardık. Aldığımız personelin çoğunu tanımıyorum bile. Amirlerin tasarrufu ile alındı.
Onlarla toplantı yaptık 'nereye oy verirsiniz verin' dedim.
Belediye hizmet binasının şu anki değeri 500 milyon lira.
Ak Parti'in en güçlü döneminden siz ne yaptınız? 
Belediyenin her şeye yetişen Çaybel'e atmadık iftira bırakmadılar.
Arıtma tesisinin tamamladık. Temizlik işleri sürgün yemişti. El insaf, onların yeri bile yoktu. İtfaiyenin içinde yer kazandırdık.
En uzun bisiklet yolu Çaycuma'da. Kent Ormanını baştan yaptık. anıtlar, parklar yaptık. İlçeyi kültür merkezi haline getirdik. Özgürlük meydanını yaptık. 
Enerjisa ile elektrik şebekesini yer altına aldık. Çaycuma Belediyesi bundan sonra gelişi güzel adaylara bırakılamaz. 
İlçe tarımı yapın, Emniyeti yapın, adliye binasını yapın. Yerlerini biz belirledik.
Almanya Lennestah Belediyesi ile kardeş olduk. 
Çaycuma Belediyesi'nin kalite belgesi var. Birileri duysun, vatandaş Belediyeye gelmeden işini görüyor. Her yeri cam yaptık, kimse bir yere saklanamıyor. 
Terminal zamanında yanlış yere yapılmış. Orayı düzenledik, kaçak da yok. 
İstasyon Mahallesinde içkili yerleri sonsuza kadar kapattık. Yeni yerleri sayesinde dışarıdan turist gelecek. TOKİ'yi ben yaptım ben. 2014'de imar planını yaparken arazini ben buldum. Çaycumaspor da komadan çıktı"  diyerek 10 yılda yapılan hizmetleri sıraladı.
Kantarcı son olarak önemli projelerini açıkladı.

Caycuma CHP miting1

Caycuma CHP miting

Kaynak: Haber Merkezi