TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'un en büyük gücü olan taraftar sezonun ilk iç saha maçı olan Amed Sportif maçında tribündeki yerini alarak takımını 90 dakika destekledi, alınan 1-0'lık galibiyette pay sahibi oldu.

Son yıllarda taraftar profilinin kalitesini artıran, takımını destekleyen, yıllar öncesi kötü imajı silen taraftarlar hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Kırklarelispor deplasmanı için destek bulamadı. Taraftar Kırklareli deplasmanı için destek bekliyor.

ULTRAS ELMAS'IN FERYADI!

Şehirde kendilerini deplasmana gönderecek kişi veya kişilerin çıkmadığını belirten Tribün Lideri Miraç Balcı imkansızlıklar nedeniyle takımlarını desteklemeye gidemeyecek olmaları nedeniyle yaşamakta olduğu şehrinden utandığını söyledi.

İŞTE O MESAJ

Ultras Elmas tribün liderlerinden Miraç Balcı feryadını sosyal medya hesabından duyurarak şu görüşlere yer verdi: " Ne yazık ki hafta sonu Kırklareli deplasmanına taraftarlarımızı Zonguldak şehrinin maddi imkansızlarından dolayı getiremiyoruz. Bu kadar amatörce yönetilen ve karmakarışık bu şehirde olmaktan utanıyorum artık.
Bu takımın taraftara ihtiyacı var! Demek ki sizin bu şehrin çocuklarına ihtiyacınız yok"

Editör: Pusula Gazetesi