Yeni Adım Gazetesi'nde yazan Simge Kırlı ile Yenigün'de yazan Akay Turhan arasındaki kavga Zonguldak basın tarihine geçti.
Akay Turhan, Simge Kırlı'ya isim vermeden yüklenidi. Simge Kırlı ise sosyal medya hesabından Akay Turhan'ı yerin dibine soktu.
İşte Simge Kırlı'nın paylaşımları:

"Akay bey benim yazdığım yazıya bir savunma yapmışsın. Bu senle ne alaka onu anlayamadım. Sana sorupta mı yazı yazacağım. Bir de benim için sözde kalem diye yazmışsın. Akay bey beni iyi tanıdığın İçin veya tanıyamadığın için söylüyorum. Ben kimseden kalemim karşılığında birşey istemedim, istememde. Beni biriyle öbürüyle karıştırma. Ben eğer sözde kalemsem sen, sözde sözde sözde kalemsin... O yazıları benim için yazdıysan sen şerefsiz namussuz pz...gin tekinsin. Ben kadın halimle bunları söylüyorum. Senin de karın ve kızın var. Eğer onlar için böyle yazı yazsalar hoşuna gidermiydi? Veya karının ormanlarına bişeyler yazsalar hoşuna gider mi? Bunları benim için yazdıysan sen .... çocuğusun. Yazmadıysan sen benim abimsin özür dilerim senden.
Sen eğer delikanlı adamsan bu söylediklerini ispat edeceksin. Edemezsen annen hariç o... ç... önde gidenisin. Seni ispata davet ediyorum. Sen o... arıyorsan ailenden özür diliyorum bir aynaya bak. Ama seni caddede görmeyim herkese rezil edeceğim yazınla özür dilemezsen. Sana en güzel cevabı birinci eşinden olan kızın vermiş Akay senin gibi iğrenç bir adamı düğününde görmek istememiş. Sana daha bir şey söylemeye gerek var mı Bir de Zonguldak'ı ders vermeye kalkıyorsun.
Akay Turhan adamsan yazdıklarını kaldırma, arkasında dur. Seni en iyi çözen birinci eşinden olan kızın. Senin gibi şerefsiz babasını düğüne davet etmemiş. Kızına ve eşine bu şerefsizliği yapan herkese yapar itibarlı olan.
Kadının dansözü çekiliyorda erkeğin o... hiç çekilmiyor.
Şerefsiz Akay Turhan silmekle kurtulamazsın. Hepsi arşivlendi. Mahkemede vereceğin cevabı iyi hazırla.
Şerefsiz, yalaka, erkek müspettesi Akay. Seni caddede gördüğümde yapacaklarımdan haberin yok y...
Akay Turhan sana sesleniyorum. Sadece saygı duyduğum eşinden eşini tanıyor ve severim onun üzülmesine üzülürüm. Ama senin ne kadar şerefsiz olduğunu birinci eşinden olan kızın söylemişti. Sadece yeni eşinin üzülmesini istemiyorum. Allah seni bildiği gibi yapsın."

bu-sozler-kavgada-soylenmez-cok-sert-yanit-geldi
Bu sözler kavgada söylenmez... Çok sert yanıt geldi

orolar-irz-dusmanlari-silah-mi-arabamda-degil
Oro....lar... Irz düşmanları... Silah mı? Arabamda değil!

Editör: Pusula Gazetesi