Yenigün adlı internet sitesinin sahibi Akay Turhan, Yeni Adım Gazetesi'nde kendi hakkında yayınlanan haberin ardından çıldırdı.
Akay Turhan, internet sitesine yaptığı açıklamada, "Yazıyı yazanla yazdıranlar hakkında adalet karşısında hesap verecekler" dedi.
Ne Yeni Adım'ı, ne de Simge Kırlı'yı muhatap almadığına işaret eden Akay Turhan, "Bunlar önce yanında eski, yeni çalışanlarına itibarlarını sorsun. Sonra da kamuoyunda paylaştıkları konuyu (!) soruştursun. Ötesini konuşmak ya da yazmak bana yakışmaz. Romen atasözü 'Köpekler istiyor diye atlar ölmez' der.
Türk atasözü de 'İt ürür kervan yürür' der" diye konuştu.
Bu açıklama ile yetinmeyen Akay Turhan, sosyal medya hesabından ise çok sert açıklamalar yaptı:
İşte o açıklamalar:
"Kirli ormana kimlerin girip çıktığına bakacağız... İzlemeye devam edin...
Ok yaydan çıktı... O...pularla, ırz düşmanlarıyla kanımın son damlasına kadar mücadeleme devam edeceğım... Silah mı? Arabamda değil!
Bir iş adamı yanında çalışanına, yine bir çalışanına talimat vererek doğum gününde pırlanta yüzük aldırdı! Kuyumcudan 3 yüzük alan çalışan, işadamına tercihini sordu. İşadamı, 'Ben anlamam. Sen kadınsın, sen seç' dedi. Sonuçta yüzük bir tepside diğer çalışana sunuldu! Bir sonraki doğum gününde ise o çalışana 50 liralıķ çiçek gitti... Sonra mı? Sonra kızılca kıyamet koptu!"

Editör: Pusula Gazetesi