Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, işçi maaşlarını ödemek için İller Bankası aracılığıyla 5 yıl geri ödemeli 5 milyon lira kredi için oy çokluğuyla yetki aldı. Kozlu Belediyesi'nin 100 milyon lira SGK prim borcu ve 20 milyon lira ise vergi borcunu yapılandırıldığı bildirildi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Başkanlığı'nda Mart/2021 dönemi ilk birleşimi gerçekleştirildi. Tek teklif ve bir gündem dışı teklif olmak üzere iki gündem maddesiyle toplanan mecliste Başkan Bektaş'a işçi maaşlarının ödenebilmesi için İller Bankası'ndan 5 yıl geri ödemeli 5 milyon lira kredi çekilmesi için oy çokluğuyla yetki verildi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 31 Mart 2019 yılında göreve geldikleri günden itibaren ödenmesi gereken 13 krediden 9'unun bittiğini, 4 kredinin ödenmesinin devam ettiğini bildirdi.

Kozlu Belediyesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) 100 milyon lira, Vergi Dairesi'ne ise 20 milyon lira borcu olduğuna dikkat çeken Başkan Bektaş, SGK prim borcu ile vergi borçlarını yapılandırdıklarını 5 milyon lira kredi temin ettikleri takdirde SGK prim borcu ile vergi borçları taksitlerini de ödeyeceklerini kaydetti.