-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Çaycuma İlçesi Nebioğlu Beldesinde ikamet eden bir vatandaş Nebioğlu Belediye Başkanı ve çalışanları tarafından dövüldüğünü iddia etti.
43 yaşındaki Kenan Bilsin, hafta sonu belediyeye ait iş makinelerinin kendisinden izin almadan bahçesine girerek çalışma yaptığını söyledi. Sabah saatlerinde ise Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile konu hakkında görüşmek için makamına gittiği sırada darp edildiğini söyleyen Kanan Bilsin; "Cumartesi belediye ait iş makineleri su şebekesi tamiri yapmak için bahçeme girdi. Kimse benden izin almadı. O gün çalışmaları bitirip ayrıldılar. Bende bu sabah Belediye Başkanımıza neden böyle yaptıklarını sormak için Belediyeye gittim. Ben daha iki kelime etmeden Başkan bana saldırarak, "Sen kimsin. Senin elinden her şey alırım" dedi. Ben kendisine herhangi bir hakaret etmedim, epilepsi hastasıyım. Bana 'küfür etmişsin" dedi. Önce başkan yüzüme vurdu, sonra yanında bulunan iki belediye personeli saldırdı. Hızlı bir şekilde oradan çıktım, arkadaşım ile hastaneye gelerek müşade altına alındım. Başkandan şikayetçi olacağım" diye konuştu.
Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ise şahsın personellerine saldırdığını söyleyerek; "Cumartesi günü mahallenin birine su veremediğimiz için tamire gidildiğinde balta ile bizim çalışanlarımızın üzerine gelmiş. Küfür etmiş. Sabah belediyeye geldi. Özür dilemesi gerekirken su personelinin üzerine yürüdü. Ben dışarı çıkarttım. Yaptığımız başka bir şey yok" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi