Müdür olarak ilk kez Çaycuma'ya atanan Çelebi'ye yeni görevinde başarılar dileyenTHK Başkanı Güner, yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Güner; " Vergi Daireleri fahri üyemizdir. Kaymakam bey de fahri başkanımızdır. Nisan ayında göreve gelmemize rağmen ilçede bir çok ilki gerçekleştirdik. Kurban derisi toplamada ilçeler arasında ilk beşe girdik. Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan öğrencilerimizi model uçak yapım kursu açtık ve başarı ile sonlandırdık. Bu öğrencilerimizi havacılık eğitimini yerinde görmeleri için Eskişehir'e götüreceğiz. Mayıs ayında Genel Başkanımızın katılımı ile büyük bir havacılık etkinliği gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Etkinliklerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Kısacası Atatürk'ün kurduğu ve bugüne kadar 7 bin pilot yetiştiren bir kurumu yaşatmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. "diye konuştu.

Vergi Dairesi Müdürü Melek Çelebi de bir süre önce göreve başladığı Çaycuma Vergi Dairesi'nin en verimli şekilde ilçeye hizmet vermesi için tüm Vergi Dairesi personeli ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek ziyaretten ötürü Güner'e teşekkür edip her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi