TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un rakibi Samsunspor şampiyonluk için geri sayıma geçti. Corona Virüs salgını nedeniyle lige verilen ara ile birlikte şampiyonluk süreci uzayan Samsunspor ligin bitimine 6 hafta kala 73 puanla liderliğini sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip en yakın rakibi Manisa FK'ya 10 puan fark atarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaja sahip görünüyor.

ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARA BAŞLADILAR
Samsunspor 18 Temmuz tarihinde tekrar başlaması planlanan ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğa garanti gözüyle bakarken daha şimdiden gelecek sezonun transfer bütçesini oluşturmaya başladı. Samsunspor AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım yeni sezon için 40 ila 60 milyon arasında bütçe oluşturmayı planladıklarını söyledi.

ZONGULDAKSPOR'UN MÜCADELE ETMESİ ZOR

Temsilcimiz Zonguldakspor yıllardır maddi-manevi krizlerde bugünlere geldi. Yokluklar içinde amatör ligden 2'nci Lig'e kadar yükseldi. Ancak daha fazlasını yapması ve Samsunspor ile kenetlenebilen, bütçesi ve camiası güçlü olan takımlarla mücadele etmesi oldukça zor görünüyor. Bu sezon Samsunspor şampiyon olup gitse, başka gülcü bir takım gelip Zonguldakspor ve Zonguldakspor gibi maddi olarak gücü zayıf takımların önünü kesecek.