TFF 2. Lig Kırmızı grupta ligin 4'ncü haftasında Cumartesi günü Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maçının hakemi Bursa Bölgesi'nden Cihan Aydın'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Karşılaşmanın 90 dakika genelinde çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Zonguldaksporlu futbolcuları çileden çıkartan Cihan Aydın aynı zamanda küçük temaslarda dahi Zonguldaksporlu futbolculara sarı kartta bonkörlük gösterirken, yüzde yüz gösterilmesi gereken kartlarda ise Şanlıurfa'ya cimrilik yaptı. Taraftarı da çileden çıkartan Bursa Bölgesi hakemlerinden Cihan Aydın Zonguldakspor aleyhine verilen penaltıda ise tereddüt etmeden beyaz noktayı gösterdi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner maçı canlı olarak yayınlayan TRT Kürdi kanalından görüntüleri alarak Merkez Hakem Kurulu'na göndereceklerini açıkladı.

AYNI CİHAN AYDIN'DAN ŞANLIURFA'YA SELAM VAR!

Maçın hakemi Bursalı Cihan Aydın sosyal medya İnstagram hesabından Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maçının oynandığı gün bir dostu-arkadaşı ile mesajlaşıyor. Mesaj oldukça garip. Kayra0205 isimli Şanlıurfalı kişi Cihan Aydın'a "Urfa'ya gelirsen haber vermezsen darılırım bak" diyor, Cihan Aydın ise "Gelirsem ararım abi mutlaka" diyor. Yorum sizlerin.

Editör: Pusula Gazetesi