Bağışıklığı güçlendirmede kırmızı biber, portakal, mandalina, lahana, havuç, yoğurt, domates gibi A ve C vitaminlerinin büyük rolu olduğunu söyleyen Güneş; "Corona Virüs'le mücadele ettiğimiz son günlerde bağışıklığın ne kadar önemli olduğunu her zaman vurguluyoruz. Kalsiyum ve proteinden zengin besinler tüketmeleri gerekiyor. Günde 2 ila 3 su bardağı kadar süt ve süt ürünleri tüketmek çok önemlidir. Probiyotik tüketiminin düzenli olarak artırılması sinir ve bağırsakların düzenli çalışmasında önemli katkısı olduğu ve bu yüzden Probiyotikin düzenli olarak artırılması gerekiyor. Günde en az 10 ila 12 bardak arası su tüketilmesi de gerekmektedir. Bu süreçte yeterli uyku ve fiziksel aktivite bağışıklığınızı güçlendirmek önemli bir rol oynamaktadır. İnsanlarımızın corona virüs ile mücadelesinde A, C ve D vitaminleri tüketmesi ve kalsiyum ve proteinden çinko, probiyotik tüketimlerini arttırmaları bağışıklığı güçlendirecektir" dedi.