Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor'un işi her geçen hafta zora giriyor. Kırmızı-beyazlı ekip sezona kötü başlamış, ardından Hüsnü Akın ile birlikte toparlanmış ve çıkışa geçmişti. Takımı 2 puanla alan Hüsnü Akın 15 puana kadar çıkmış, devreyi de başarılı bir şekilde tamamlamıştı. Ancak Devrek Belediyespor yönetimi anlaşılmaz bir şekilde Hüsnü Akın'ın görevine son vererek yerine Düzce'en Murat Şhabe'i getirdi. Akın'ın görevden ayrılmasının ardından Murat Şhabe ile son 6 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Devrek Belediyespor her hafta küme düşme potasına daha da yaklaşıyor. Devreyi 5 puanla kapatan Beylerbeyi 13 puana kadar yükselirken, Kaynaşlı Belediyespor ile 14 puanla Devrek Belediyespor'un hemen arkasında bulunuyor.

HENDEK VE KAYNAŞLI MAÇLARI PEŞ PEŞE...

Devrek Belediyespor bu hafta saha ve seyircisi önünde şampiyon adaylarından Hendekspor ile karşılaşacak. Bu maçın ardından ise Devrek Belediyespor için hayati önem taşıyan, kümede kalma yolundaki rakibi Kaynaşlı Belediyespor deplasmanına gidecek. Bu iki karşılaşma kırmızı-beyazlı temsilcimiz için büyük önem taşıyor.

RADİKAL KARAR ŞART OLDU

Bu karşılaşmalardan Devrek Belediyespor'un puan çıkaramaması durumunda küme düşme adaylarının en büyük adayı Devrek Belediyespor olacak gibi görünüyor. Yapılan teknik heyet değişikliği ile büyük hata yapan yönetimin acil radikal kararlar alması şart görünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi