Türkiye&[#]8217;nin bölünmez bütünlüğünün korunması yolunda terör örgütlerine yönelik sürdürülen kararlı mücadelelerde 2015-2016 yılı içerisinde hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri ve yakınları, Zonguldak Valisi Ali Kaban&[#]8217;ın eşi Neriman Kaban tarafından Vali Konağı&[#]8217;nda ağırlandılar.

Konuklarıyla tek tek ilgilenen ve acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Neriman Kaban, şehitlerimizin yakınlarına, devletin her zaman yanlarına olacağını belirterek, tekrar başsağlığı diledi.

Şehitlerimizin yakınlarının dilek ve taleplerini de alan Neriman Kaban, kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler dileyerek, hediye takdim etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretten sonra Neriman Kaban, konuklarını yine tek tek uğurladı.
Ziyarette; İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi&[#]8217;nin eşi Hatice Selvi, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli&[#]8217;nin eşi Fatmagül Keçeli, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya&[#]8217;nın eşi Özlem Karakaya, Devrek Kaymakamı Yakup Güney&[#]8217;in eşi Serap Güney, Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan&[#]8217;ın eşi Şerife Özarslan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı&[#]8217;nın eşi Hafize Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;in eşi Nebahat Özer ile Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz&[#]8217;ın eşi Şükran Yorulmaz da hazır bulundular.
Editör: Pusula Gazetesi