Zonguldakspor´da yabancı oyuncu transferi yılan hikâyesine döndü. Sergio´nun ardından transfer girişiminde bulunan Antrenör Cahit Terzi Nijeryalı Paul Nwoken´i önce 5 günlük denemeye aldı ardından 3 gün geçmeden ´istediğimiz düzeyde bir oyuncu değil, bizim kadromuzda daha iyileri var´ diyerek transferi durdurduğu Nwoken´i dün antrenmanlara çıkararak yeni bir sürece tabi tuttu.


5 günlük denemeye aldığı oyuncuya 3 günde geçersiz not vererek ´İstemiyorum´ diyen Cahit Terzi, fikir değiştirerek yeni bir kararla Paul Nwoken´i 20 gün sürecek olan yeni bir deneme sürecine tabi tutacak.


Zonguldak´ın karası kararsızlıklar arasında gidip geliyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Zonguldakspor´da yabancı oyuncu transferi yılan hikâyesine döndü. Transfer konusunda ´kara´rsız bir tutum sergileyen Antrenör Cahit Terzi, denemeye aldığı Zonguldakspor´un yeni transfer adayı Nijerya´lı oyuncu Paul Nwoken´i beğenmediğini belirtmiş ve daha üstün oyunculara sahip bir kadroyu elinde bulundurduğunu belirtmişti&8230;


Dün antrenmanlara çıkan yeni gözde 27 yaşındaki Paul Nwoken takımla birlikte sabah antrenmanına çıktı. Akşamüstü ise kısa bir antrenmanla tekrar sahaya inen Nwoken´in performans olarak Cahit Terzi´nin gözüne giremediği ve futbolcunun yeni bir döneme tabi tutularak 20 gün daha deneme sürecinde olacağı öğrenildi.


Nijerya´lı oyuncu Paul Nwoken´in şu an için Zonguldakspor ile antrenmanlara çıkarak deneme sürecinde olduğu bildirildi. Kulüp Başkanı Celal İncekara´nın bir arkadaş tavsiyesi üzerine transfer listesinde yar alan ve şu an denenen Nwoken´in ne kadar süre daha deneneceği spor kamuoyu tarafından merak ediliyor.


Antrenör Cahit Terzi daha önce takım kadrosunu tamamen yenileyerek revizyona gitmiş ve takımda tek eski oyuncu bırakmıştı o da Cem Akbaba&8230;


Şimdilerde ise yabancı oyuncu transferi için çalışmalara başlayan Terzi´nin açıklamaları her geçen değişen fikirleri ile çelişiyor. Kulüp Başkanı Celal İncekara´nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda ´Kulüpte tamamen revizyona gideceğiz´ şeklindeki açıklamaların ardından kulüp binası boyanmaya başlandı ardından da takımdaki eski oyuncular yuvadan gönderildi. Zonguldakspor´da kadro 22 oyuncuya indirildi. Seçimler ve tercihler Cahit Terzi tarafından yapıldı.


Parola ´Mutlaka kazanmalıyız´


6 Eylül´de başlayacak olan yeni sezonla birlikte zorlu deplasmanda ilk maçına çıkacak olan Zonguldakspor Ereğli Belediyespor ile saat 16.00´da Beyçayırı Stadı´nda karşı karşıya gelecek. Zonguldakspor hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken Zonguldakspor´da Teknik Patron Cahit Terzi deplasmanda Ereğli Belediyespor´a karşı mutlaka kazanmak istiyor. Talebelerini Ereğli maçı için hazırlayan Terzi, "Bu maçı mutlaka kazanacağız, puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu maçı kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. Öte yandan hazırlıklarını sürdüren Zonguldak spor bugün saat:17.00´de son idmanını yapması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi