Ereğli Elmacı Köyü Muhtarı Recep Ardıç, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’a hodri meydan çekti.

Demirtaş ile gerçekleştirilen buluşmada Yalıboyu köyleri muhtarlarının, her adaya eşit mesafede olduklarını kaydettikleri açıklamalarının yer aldığı bir gazete haberinin sosyal medyadaki paylaşımına yorumlar bırakan Elmacı Köyü Muhtarı Recep Ardıç ise çok sert ifadelerle Milletvekili Demirtaş’a yüklendi.

Sosyal medyayı sallayan yorumlarında Demirtaş’a hitaben çok sert sözler sarf eden ve Zonguldak Milletvekili’ne; “Gücün yetiyorsa basının önünde tartışalım” sözüyle seslenen Ardıç özetle şu görüşleri paylaştı:

“BASININ KARŞISINDA KONUŞALIM”

“Gücün yetiyorsa Ünal Vekil, o muhtarlarla senin ikiyüzlü köy muhtarını da al. Basına konuşayım. Beni o toplantıya neden davet etmedin? O toplantıyı yandaş gazetecinle beraber, ikiyüzlü muhtarınla beraber haber yaptınız. Yüreğin varsa hep beraber basına konuşalım. Ben şahitlerimle birlikte hazırım…”

“HODRİ MEYDAN! LAF SALATASI YAPMA VEKİL BEY!”

“…Genel merkezden torpilli muhtar değilim. Tek başıma yine dik durur ikili oynamam. Hodri meydan! Laf salatası yapma Vekil Bey! Yüreğin varsa, siyasetin varsa, Elmacı Köyü’ne seçim ziyaretine gel bakalım. Köylümün gözleri önünde konuşalım…”

“SİZLERİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

“…Ben 850 lira muhtarlık maaşıyla bin 500 liralık şerefimle görevimi yapıyorum. Öyle 20-25 bin lira maaşla yan gelip yatmıyorum. Ankaralarda, seçime beraber girdiklerimi unutmuyorum. Bu yalan ve iftiraların gün olur benim sözümle gün olur Allah tarafından size geri döner. Sizleri Allah’a havale ediyorum. İnancınız varsa beni anlarsınız…”

VEKİL’E “ZARARLI” YAKIŞTIRMASI

“…Pek yakında bu Ereğli’ye ne kadar zararlı olduğunu herkes anlayacak. Siz Nazım muhtarınla basın önünde konuşun. Benimle öyle yalanla iftirayla değil… Tek başına, Allah’ın izniyle iftiralarınıza boyun eğmem. Kaymakamlık toplantısından sonra muhtarları apar topar toplayan Ballıca Muhtarı ve Ankara torpilli vekilin oyununu herkes bilecek.”



Editör: Pusula Gazetesi