Aynı zamanda Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Ak Parti Meclis Üyesi Metin Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nde bulunan firma yetkililerinin kaynaşması amaçlı düzenlediği kokteylli Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nin teras katında gerçekleştirdi. Kokteyle, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, DemirPark Alışveriş Merkezi Yönetimi ve firma yetkilileri katıldı. Kokteylle katılan davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Belediye Başkanı İsmail Eşref, kokteyli organizasyon eden Ak Parti´li Belediye Meclis Üyesi Metin Demir´e teşekkür ederek, davetlilere gece ile ilgili görüşlerini aktardı.


Eşref:´Zonguldak birkaç ay sonra hizmet almaya başlayacak´


Geceyi düzenleyen Ak Parti´li Meclis Üyesi Metin Demir´e teşekkür eden Başkan Eşref; "Benim hayat tarzım hep uzlaşma, benim hayat tarzım karşımdakine değer vermektir. Meslek hayatım insanlara değer verme ile özdeşmiş. Bunda da başarılı olmuş biriyim. Bu akşam biz Demir Ailesi´ne ait DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nde misafiriz. Ak Parti Meclis Üyemiz Metin Demir, bizi buraya davet etmekle çok iyi etti. Çünkü biz mecliste Ak Parti, CHP ayrımı yapmadan ittifaklı kararlar alıyoruz. 31 Meclis Üyesinin hepsi CHP Meclis Üyesi gibi. Siyaset seçimden sonra biter. Artık biz Zonguldak Belediye Meclis Üyesiyiz ve bunu başarıyoruz. Bugüne kadar ilk toplantıdan başlamak üzere ittifakla, oy birliği ile kararlar aldık. Ben tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Bugünkü toplantıyı düzenleyen Ak Parti Meclis Üyemiz Metin Demir´e teşekkür ediyorum. Ben daha önceden meclis üyelerinin kaynaşması için bir yemek düzenlemiştim. Ama bu kokteyl çok daha anlamlı oldu. Zonguldak için hep beraberiz. Biz varız, Zonguldak´ta çok güzel şeyler olacak. Güzel projelerimiz var. Attığımız adımlar çok ciddi adımlar. Bütçemiz artık normale dönmeye, aylık gelir giderlerimiz dengelenmeye başladı. Ciddi, büyük borçlarımızı halen daha ödeyemiyoruz ama biz bütçemizi düzeltmeye başladık, iyiye gidiyoruz. Zonguldak birkaç ay sonra artık hizmet almaya başlayacak. Kanalizasyon projesinin başlamasıyla, dere üzeri projesinin bitmesiyle vs. ile Zonguldak´ta güzel projeler tamamlanmak ve güzel projeler başlamak üzere. Bu ittifak, bu beraberlik, bu birleşme, bu toplantılar bizim karakterimiz. Zonguldak´ın hizmetinde biz hepimiz varız. Geceyi düzenleyen, geceye emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Demir: ´Amaç kaynaşmak´


Kokteyli uzun zamandır yapmayı planladığını belirten Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ise şunları söyledi."Biz bunu çoktandır planlıyorduk. İnşaat ve açılış telaşı ile uygulayamamıştık. İşlerimizi biraz yoluna koyduk, problemlerimizi hallettik. Belediye Başkanımızla, belediye meclis üyelerimiz, iş ortaklarımızla tanışsınlar, kaynaşsınlar istedik. Malum kiracılarımız pek fazla insan tanımıyorlar. Zonguldak ile DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi´mizin özellikle belediye meclis üyelerimiz ve daire amirlerimizle tanışıp biraz daha kaynaşmalarını sağlamaya çalıştık. Katılan herkese teşekkür ediyorum."


Ardından, Ak Parti Meclis Üyesi ve Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi ile DemirPark Yönetimi kokteyle katılanlara çeşitli hediyeler verdi. Kokteylin ardından davetliler DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nde bulunan Migros katına inerek, Türk Kahvesi içtiler. Sonrasında davetliler Belediye Başkanı İsmail Eşref´e çiçek takdim ederek geceyi sonlandırdılar.

Editör: Pusula Gazetesi