Spor Toto 3. Lig’de Zonguldak Kömürspor, hafta sonu konuk olacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yaptığı idmanla sürdürdü. Eğlence geçen çalışmada Teknik Direktör Cahit Terzi, oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı.

SAVUNMAYA GENÇ TAKVİYE!

Zonguldak Kömürspor, bir süredir takımla çalışmalara katılan 23 yaşındaki stoper Semih Oğuz´la anlaşma sağladı. Devre arasında ilk olarak Kartalspor’dan Emrah Bedir’i renklerine katan Kırmızı-Lacivertliler ikinci takviyesini savunma hattına yaptı.

Sezonun ilk yarısında 3. Lig ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor’da istikrarıyla dikkat çeken genç oyuncu, Zonguldak Kömürspor’a imza attı. Yeni transfer bir süredir Zonguldak ekibiyle çalışmalara katılıyordu. Genç oyuncu, sezonun ilk yarısında Van ekibinde 17 maçta bin 530 dakika süre aldı. Galatasaray’ın alt yapısında yetişen savunma oyuncusu ardından Yeni Malatyaspor, Adıyamanspor ve Van Büyükşehir Belediyespor’un formasını terletti.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Zonguldak Kömürspor’a Şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirten yeni transfer, “Zonguldak Kömüspor gibi bir camia bana kapılarını açtı, bu benim için büyük bir şans. İki taraf içinde hayırlı olsun. Hedefi olan bir camiaya geldim. Sezonun ikinci yarısında arkadaşlarımla çok çalışıp takımı Şampiyonluğa taşıyacağımıza inanıyorum.” Cahit Terzi, yeni transferin camiaya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi