Ceylan Aygün´ün Yalan Dünya adlı türküyü yorumladığı videoyu sizlerle paylaşıyoruz...






ZONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde oteldeki sahne programının ardından evine gitmek üzere yola çıkan 27 yaşındaki Ceylan Aygün, otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu öldü, 3 arkadaşı yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu´nun Ereğli ile Alaplı ilçeleri arasında Göktepealtı mevkiinde meydana geldi. 4 kişilik müzisyen grup, Ereğli´de bulunan oteldeki programlarının ardından evlerine gitmek üzere yola çıktı. Onur Aydın yönetimindeki 74 AY 999 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Onur Aydın, 32 yaşındaki Fevzi Ergil, 28 yaşındaki Derya Albayrak ve araçtan fırlayan Ceylan Aygün yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ceylan Aygün, doktorların yaptığı müdahaleye rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.






GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Trafik kazasında yaşamını yitiren Ceylan Aygün için Ereğli´nin Hacıosmanlar Köyü´ndeki camide cenaze namazı kılındı. Ceylan Aygün´ün babası İhsan Aygün, cenazede güçlükle ayakta durarak taziyeleri kabul etti. Aygün´ün kardeşi Emre ve ağabeyi Bayram Aygün de gözyaşlarını tutamadı. Ceylan Aygün´ün tabutu, ikindi kılınan cenaze namazından sonra mezarlığa kadar yaklaşık 1 kilometre omuzlarda taşındı. Emre Aygün, ablasının tabutunu mezarlığa kadar bırakmadı. Ceylan Aygün´ün cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, yaralı kurtulan sürücü Onur Aydın´ın, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edildiği, ifadesinden sonra da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi