İşadamı Vahdet Velioğlu, Neslin Aytutuldu ile hayatını birleştirdi. Velioğlu ve Aytutuldu aileleri de gençlerin mutluluğuna şahitlik ettiler.


Kentin tanınmış isimlerinden İşadamı Ümit Velioğlu´nun kardeşi olan işadamı Vahdet Veloğlu, Neslin Aytutuldu ile Alaborina Resteurant´ta gerçekleştirdiği görkemli düğün törenine, Vali Yardımcısı Vehbi Özdemir, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve eşi Nermin Eşref, Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaatttin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen ve eşi Gülbahar Dağdelen, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu ve yönetim kurulu üyeleri, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir, İl Sağlık Müdürü Murat İlikhan, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kazım Sarıcı, Türkiye Mimarlar Odası Zonguldak Temsilcisi Turhan Demirtaş ve eşi Asuman Demirtaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve mahalle muhtarları, Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İşadamı Erdoğan Demir ile akraba ve tanıdıkları katıldı.


Genç çiftin nikâhını Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref kıydı. Çiftin nikah şahitleri ise Erim Zeki Berberoğlu damadın şahidi olurken, Adile Şehnaz Yılmaz da gelinin şahidi olarak genç çitlerin mutluluklarına şahit oldular.


Geçe boyu süren eğlencede genç çiftin gözleri mutluluktan okunuyordu. Bizde Pusula Gazetesi ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi