İstanbul´da 2 hafta önce kullandığı otomobille aydınlatma direğine çarparak ağır yaralanan üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Burcu Çamur, doğum günü olan 10 Şubat’ta yaşam mücadelesini kaybetmişti. Çamur, memleketi Zonguldak´a getirildi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü 4´üncü sınıf öğrencisi Burcu Çamur, geçen 29 Ocak´ta kiraladığı otomobille Avcılar´da oturan arkadaşının yanına giderken, direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Ağır yaralanan Çamur, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çamur, doğum günü olan 10 Şubat’ta yaşam mücadelesini kaybetti.

Dün Acılık Camisi’nde kılınan cenaze namazında sevenlerinin gözyaşları sel oldu.

SİYASİLER YALNIZ BIRAKMADI

Burcu Çamur ve Hafize Kılıç için Acılık Camisi’nde kılınan cenaze namazına; TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ile eşi Saime Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Haberal, Başkent Üniversitesi Hastaneleri Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Ali Haberal, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Emre Erbaycu, sağlık çalışanları, çok sayıda siyasi parti, oda, dernek temsilcileri, Toptan, Çamur ve Kılıç Ailelerinin yakınları katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi